Скопски Маратон
top
logo

Почеток Актуелно Скопски Маратон

Скопски Маратон Печати

Организациониот одбор на СКОПСКИОТ МАРАТОН објавува дека има голем интерес за овогодинешниот Маратон и до сега се имаат пријавено повеќе од 200 натпреварувачи.

 

Освен од домашните клубови и соседните земји, досега имаме пријавено учество и на натпреварувачи од Кенија, Италија, Норвешка, Финска, Мароко. Бројот на пријави се зголемува од ден на ден. Се очекува вкупниот број да достигне повеќе од 3000 натпреварувачи во трите трки кои ке се одржуваат: 42км Маратон, 21,5км Полумаратон и 5000 метри рекреативна и хуманитарна трка.

Вашето учество како натпреварувач или како волонтер можете да го потврдите на веб страната на Скопски Маратон: www.skopskimaraton.com.mk

 

БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАЈГОЛЕМИОТ СПОРТСКИ НАСТАН ВО СКОПЈЕ!

 
Банер

Пријатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Спонзори

Банер
Банер
Банер

Медиумски спонзори

Банер
Банер
Банер

bottom

Сојуз на Спортови на Скопје.

http://unit-tice.emn.fr/IMG/old-nick.php... viagra lile achat cialis sur internet sild c a nafil livraison rapide http://www.ville-tence.fr/?itemid=773198... cialis commande
  • acheter cialis générique http://www.paysnedelamer.fr/?comps=2935&... levitra generique
    1. http://www.ncld.org/?cmJ=G2741&cmC=23510... acheter du viagra forum achat viagr
    bactrim generico ketoconazole prezzo http://www.mp3doctor.com/aleo.php?es=300...
    viagra vert viagra par cheque forum viagra en ligne