Скопски Маратон
top
logo

Почеток Актуелно Скопски Маратон

Скопски Маратон Печати

Сојузот на спортови на Скопје за сите професионални и рекреативни атлетичари, како и сите љубители на маратонското трчање, сака да подари:

 

Списание DISTANCE RUNNING каде што може да се најдат податоци за сите Маратони кои се регистрирани во Меѓународната Маратонска Асоцијација - AIMS, податоци, датуми, слики, контакт телефони и се што ве интересира за Маратонско трчање. Скопскиот Маратон од 2009 е член на AIMS, каде што може да се најдат и нашите податоци и резултати од одржаните Маратони.

Сите кои сакаат да добијат едно вакво списание, може да дојдат во просториите на Сојузот на спортови на Скопје (позади Ресторан Ања- градски парк) од Вторник 25.05.2010 од 10:00 до 15:00 часот секој работен ден.

Ве Очекуваме!

Спортски Поздрав,

Сојуз на спортови на Скопје

 
Банер

Пријатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Спонзори

Банер
Банер
Банер

Медиумски спонзори

Банер
Банер
Банер

bottom

Сојуз на Спортови на Скопје.

generic viagra online uk cialis est il en vente libre au luxembourg? achat viagra luxembourg http://www.ville-tence.fr/?itemid=339530... achat médicament cialis viagra en ligne livraison express
  • personne qui ont deja pris du viagra http://www.paysnedelamer.fr/?comps=3176&... http://www.paysnedelamer.fr/?comps=2566&...
    1. viagra billig bestellen http://www.ncld.org/?cmJ=G4041&cmC=50643... http://www.ncld.org/?cmJ=G2812&cmC=45399...
    http://www.mp3doctor.com/aleo.php?es=310... http://www.mp3doctor.com/aleo.php?es=291... acquistare coumadin on line
    générique cialis meilleur prix viagras livres h achat viagra depuis la grande bretagne