Мечување
top
logo

Почеток Актуелно Мечување

Мечување Печати

Мечувалечка Федерација на Македонија (МФМ) во соработка со Сојузот на спортови на Скопје е организатор на  10-тото Европско екипно првенство за мечување за ветерани, кое ке се одржи од 27- 30.05.2010 во спортската сала “Борис Трајковски“ - Скопје.

Сите заинтересирани љубители на мечувањето можат да повелат во спортската сала “Борис Трајковски“ и да ги проследат настапите на Македонската репрезентација, а воедно и да уживаат во убавините и грациозноста на овој несекојдневен натпревар во нашиот град. Влезот е бесплатен. Почеток на натпреварите е секој ден во 10:00 часот, а финалните борби се во 18:00 часот.

 

 

 
Банер

Пријатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Спонзори

Банер
Банер
Банер

Медиумски спонзори

Банер
Банер
Банер

bottom

Сојуз на Спортови на Скопје.

viagra pas cher http://unit-tice.emn.fr/IMG/old-nick.php... prix du medicament cialis http://www.ville-tence.fr/?itemid=480908... viagra le prix combien coute le viagra en france
  • vente libre viagra espagne site francais de viagra http://www.paysnedelamer.fr/?comps=3152&...
    1. http://www.ncld.org/?cmJ=G3208&cmC=79506... achat bviagra bpharmacie http://www.ncld.org/?cmJ=G2905&cmC=65209...
    acquistare naltrexone on line verapamil mg cetirizine compresse
    levitra generique france achat viagra 25mg http://www.periodiques-caraibeamazonie.f...