Планинарство
top
logo

Почеток Планинарство

Планинарство Печати

ФЕДЕАРЦИЈА НА ПЛАНИНАРСКИ СПОРТОВИ НА МАКЕДОНИЈА
Ул 11 Октомври бр 42 а - Скопје
Тел/фах 3165-540 е-маил Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите www.fpsm.org.mk


А Д Р Е С А Р НА ПЛАНИНАНРСКИ ДРУШТВА/КЛУБОВИ ВО СКОПЈЕ

Р.бр Клуб Контакт
1. ПЛАНИНАРСКО-СПОРТСКИ
КЛУБ “БИСТРА”
пош. фах 504
Темелкоски Живко
Тел 070 220-166
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
2.

ПД “АГРОНОМ” при
Факултет за земјоделски
науки и храна

Бул. “Александар Македонски” бб
За Билјана Петрова
Тел. 071/ 742-388
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

3. ПЛАНИНАРСКО ДРУШТВО НА ГЛУВОНЕМИТЕ “СКОПЈЕ 63”

Никола Огненов
Бул. АВНОЈ бр. 78/2-16
тел.2458-808д
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

4. АЛПИНИСТИЧКО ДРУШТВО “МАТКА”

За Циривири Костантин
ул. “40” бр.2  Радишани
тел. 071/369-280
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

5. СПД. “ДРАЧЕВО”

За Ѓорѓи Чакаров
Ул. Мишовска бр.22  Драчево
Тел. 075 225 232
Тел. Часлав 070 238 763
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

6. АСКК. “ЕКСТРЕМ”

За Трповски Владимир
ул. “Рајко Жинзифов” бр. 40
тел. 3246 730д,    р.3231 802
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

7.

СПД. АРИШ АУРОРА

Ул. Влае бр. 35
За Јосиф Анчевски
Тел 071/834 440
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

8. СПЕЛЕОЛОШКО ДРУШТВО “ПЕОНИ”

ул. “Смилевска” бб
Ѓорче Петров II  1060
Иван Жежовски
тел. 2052655
070/311-657
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

9.

ПД. “ЦЕНТРОПРОМ”

Вортик Стефан Кналијан
Ул. Ленинградска барака.5
Тел. 075/635-071
тел/фах 3227 206
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

10.

ПД “МАКПЕТРОЛ”
при дирекција на “Макпетрол”

Доновски Никола
тел. 3146- .220, 070/725-880
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

11. ПД “КОРАБ”

Ул. Методија Митевски бр. 12 / I / 18
За Љубомир Котевски
Тел. 2628-579  070/330 -679
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

12.

К.П.С. МАКЕДОН

Ул.Војвода Ивец бр.14
н. Драчево
тел. 070/349-794
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

13.

ЗД.”18 Август”

Ул. Дебарца бр.58а
За Драган Филиповски
Тел 3227-262, 071/266-345
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
14.

ПК ТЕХНИЧКИ ГАСОВИ

Ул. Пролетерска бр. 4
Мирче Кимовски
Тел. 070 242 332
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

15. ИД ,,УРСУС СПЕЛЕОС,,

Ул. Добромир Хрст бр. 20а
Гичевски Оливер
Тел. 2781-203  070/449 182
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

16. ПД  “ТРАНСВЕРЗАЛЕЦ”

За Костадиновски Зоран
ул. “Девол” бр.58
тел.3 175-742    070/641-998
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

17.

ЖПК РАБОТНИЧКИ КИТКА

Ул. Веле Марков бр. 21
Талевски Бошко
Тел. 3149 342 р.
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 
Банер

Пријатели

Банер
Банер
Банер
Банер

Спонзори

Банер
Банер
Банер

Медиумски спонзори

Банер
Банер
Банер

bottom

Сојуз на Спортови на Скопје.

http://unit-tice.emn.fr/IMG/old-nick.php... générique vardenafil par mastercard viagra france viagra generique en belgique viagra a peti prix http://www.ville-tence.fr/?itemid=296622...
  • commande viagra generics for love http://www.paysnedelamer.fr/?comps=3154&... cialis 5 mg generique
    1. saludsexual compra cialis viagra in der apotheke cialis 20mg filmtabletten preisvergleich
    acquistare requip on line antabuse mg zyban senza ricetta
    viagra enh kamagrajelly kamagras gel