Семејна трка
Семејна трка Печати

Во организација на Сојузот на спортови на Скопје, на 26.12.2010 (Недела) со почеток во 13:00 часот се одржa ХУМАНИТАРНА СЕМЕЈНА ТРКА за Среќна Нова 2011 година.

Видео од трката:

{youtube}yaXgg_pyj6I{/youtube}


Детали и информации за трката: