Спелеологија
Спелеологија Печати

 

1. СД “ПЕОНИ“ - Скопје

ул. Смилевска бб

лице за контакт: Жежоски Иван

тел. 2041-206,

070/ 311-657

е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

2. ИД “УРСУС СПЕЛОС“ - Скопје

ул. Добромир Хрс 20а

лице за контакт: Гичевски Оливер

тел. 2781-293

е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

web: http://ursusspeleos.110mb.com/index.htm

3. СНД “ВРЕЛО“ - Скопје

ул. Добромир Хрс 20а

лице за контакт:

Киро Ангелески

тел. 070/359-518

е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите